ChARITATIVNÍ PLES VE VEJPRTECH

Poděkování v dalších řádcích je velmi speciální.

Je obtížné vyjádřit slovy vděk, který nyní prožíváme díky všem, kteří se na vzniku a průběhu této akce podíleli. 

Největší dík patří Blance Lienert, která celou akci přivedla ke zrodu, zorganizovala ji a rozhodla se podpořit právě naše Zařízení pro děti. Z celého srdce děkujeme ještě jednou za tvé odhodlání, úsilí a podporu. 

Velké poděkování patří také všem, kteří se podíleli na přípravě sálu, programu plesu, všem hostům i účinkujícím a také všem, kteří se zúčastnili charitativní dražby, či přispěli do skleněné kasičky. 

V pátek 26.1 se uskutečnil Charitativní ples ve Vejprtech, jehož výtěžek z dražby byl určen právě na podporu dětí z našeho zařízení "Na Horách". 

Celým večerem provázel Petr Čimpera, vystoupilo několik hostů, hrála skvělá kapela a všichni se neskutečně bavili a užívali si atmosféru krásně nazdobeného sálu! 

Jednou z hlavních částí večera byla také charitativní dražba, do které se mohli hosté zapojit, a jejíž výtěžek je věnován právě dětem do Zařízení. V nabídce byly jedinečné fotografie, poukazy na večeře, zážitky, pobyty na krásných místech a mnoho dalšího.

Nedovedli jsme si dobře představit, jak bude dražba probíhat, ale naše obavy byly naprosto zbytečné. 

Zapojila se velká spousta hostů a atmosféra v sále byla úžasná. 

Dražbou 14 artiklů byla shromážděna naprosto neskutečná částka - 149 200 Kč. Doteď tomu nemůžeme uvěřit. Dovolte nám, abychom ještě jednou poděkovali všem, kteří se zapojili a rozhodli se tak podpořit děti, které neměly lehký start do života.

Již nyní máme několik návrhů, jak s penězi naložíme. Musíme vše nejdříve propočítat a zanalyzovat. Slibujeme však, že s tímto vřelým finančním darem naložíme, jak nejlépe dokážeme a tak, aby děti, které v životě zatím neměly příliš štěstí, mohly zažít pocit zájmu o ně samé a cítily se výjimečné. O veškerých podrobnostech tohoto projektu budeme informovat prostřednictvím webových stránek. 

Vážíme si Vaší podpory a zájmu. I díky Vám můžeme pomáhat tam, kde je to potřeba. 


Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc " Na Horách"

Dukelská 61
431 86 Kovářská

Élie z.s.
ID: 6cuaagc
IČ:22718711
č.ú: 204504892/0600
Mgr. Petra Manasová, DiS.
ředitel,
sociální pracovník,
speciální pedagog
mobil:601 390 730

Mgr. Stanislava Lavičková
zástupce ředitele,
sociální pracovník,
arteterapie
mobil: 774 897 774

mobil:
pečovatelky - pečující tety
1. patro 723 238 000

pečovatelky - pečující tety
2. patro 724 121 151
z.nahorach@seznam.cz